Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, April 26, 2011

BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH


KISAH YANG AKU NAK CERITA NI BERLAKU WAKTU AKU SEKOLAH RENDAH DULU...
waktu tu aku nakal gile...sampai dicop oleh cikgu sebagai budak paling nakal la..
aku ada seorang kawan baik..selalu teman aku pergi mane2..
tapi disebabkan aku ni nakal..aku selalu kenakan die..

adalah satu hari tu,waktu tu kelas cikgu tak de,aku denGan perangai nakal aku dapat satu idea menarik nak kenakan kawan aku tu..kowang boleh bayang tak pe yang aku buat????
hahahahaha...


waktu cikgu masuk...kan semua orang kena bangun untuk ucap selamat kan...
aku pun ambil sebatang pen,aku bukak penutup die...then..aku letak la kat bawah buntut kawan aku tu...

cube teka ape terjadi bile cikgu suruh semua murid duduk...
kalau kowang nak tahu..membe aku tu duduk atas pen yang akuletak kat bawah buntut die tu..

PRAKKKKKKK....KKKKKKKKKKKK......SREEEEEEEEETTTTTTTT...

Bunyi pen aku patah sambil seluar die berlubang kat tengah2...
ape lagi,terus die tumbuk aku...tak pepasal lebam pipi aku..tapi aku tak balas...sebab aku tengah gelak..rase nak putus yrat usus aku ni..,hahahahaahah..

cikgu yang tengah mengajar lak..ape lagi..datang ke tempat kitowang dan tarik telinga aku..tapi aku masih gelak lagi...sampaikan mate aku berair..kawan aku tu pulak menangis cam budak kecik..lagi la ku bertambah kuat gelak aku...semua owang dalam kelas tu pun ikut gelak gak...sampaikan cikgu yang tarik telinga kau pun turut tergelak tengok seluar membe aku tu koyak kat tengah2....hahahhaha..

then waktu habis persekolahan lak...aku sambung lagi idea jahat aku ni..
aku pergi ke papan hitam..aku lukis la gmbar seluar member aku yang koyak tu...pada mase tu pulak ada sorang cikgu ni lalu dan nampak lukisan aku tu..die panggil aku dan tnaye name aku..then die suruh aku balik..

yang aku tak tahan nye..keesokkan hari kat sekolah..aku kena panggil dekat GPK HEM...
die tnye aku...

"Awak kan yang lukis gambar lucah kat papan hitam semalam??"

aku pelik la..bile lak...

pastu ,baru aku teringat sal lukisan gambar seluar terkoyak ...sambil tergelak ,aku terangkan pada GPK HEM tu...tak pasal2 aku kena rotan...hahahahahaha..

tu la cerita yang aku tak dapt lupe waktu zaman persekolahan dulu ....

p/s...amacam...teruk kan aku..muahahaha...

nak lagi ??? klik sini

Comments
8 Comments

8 comments:

cik gege said...

singgah sini... tengok kawan-kawan join segmen abg ben..

Alya Esprézzo ✿ said...

cakk cakk..hehe teringat zaman skola, blogwalking dari abg ben ! jom vote abg ben ! :)

http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

FARAH LIYANA said...

blogwalking dr blog abg ben.

sy di #26

http://i-loveyoubeby.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

jom terjah blog saya :)

Rahmad said...

singgah mencari kenangan zaman persekolahan..hehe

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Pesan nenek

kAmi dAn mEreKa said...

dia duduk laju2 ke sampai penutup tu boleh patah? haha
kesian giler, :)

EJA said...

ohh mcm tu cerita masa kamu kt sekolah ye..
jom follow blog si kembar ni..ada cerita disebalik kami di sini jgn lupa komen

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog Abg Ben

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.