Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Wednesday, March 30, 2011

Terima Kasih Kepada Semua Pembaca Diari Seorang Remaja & Blog Adolescents' Kingdom(Lama)


Alhamdulillah tak sangka yang aku ada kat dunia blog ni dah nak dekat 4 bulan..
aku nak ucapakan terima kasih banyak2 kepada sume kawan2 yang bagi sokongn terhadap blog buruk aku ni..
aku tak tahu camne nak balas jasa kowang...
aku cume boleh post entry best2 jew tuk santapan minda kowang..
bagi sape2 yang pernah terasa hati dengan entry aku,aku mintak maap banyak2 ye...
kat sini aku nak tunjuk kat kowang membe yang ke 1111 aku...

cantik kan no tu...kowang tak nak kew berkenalan dengan die...
jom kite ramai2 serbu blog die nak...

Ikafantasi Official Blog

cantik kan header die...ape lagi...jom la sergah ramai...bia die terkejut...:)

satu lagi....aku bukan shoutmix aku...aku nampak la komen ni...

kowang jangan salah paham lak...aku tunjuk ni bukan tuk riak...
tapi serius aku cakap..aku pun baru lagi..dan banyak lagi kena belajar..
bile die cakap cam2..aku rasa terharu lak...
tapi satu jew aku tak berkenan..die suh aku lawat blog die...tapi tak tinggal link tuk aku...
macam mane tu...??? kowang ada idea???

kepada AMALINA...sy mintak maap ye..tak tahu link blog awak...so tak dapt nak jenguk...
thanx coz sudi singgah dan bace diari buruk say ni ye...:)

p/s...kowang ada cadangan tak nak bagi penghargaan ape pada sume member2 aku...termasuk kowang la...





cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

ONGOING!!!!!! PANAS !!!! CEPAT2 !!!!



Comments
2 Comments

2 comments:

MataHati @ MH said...

selamat maju jaya dlm dunia blog

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah..!! datang dari segmen deco2 abg ben!!

salam kenal..
keep it up blogging!!
blog ni kan kemas jerk!!
de background kayu lagikk..
vintage..

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.