Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Sunday, November 13, 2011

[ PENTING ] Sebab-sebab Hand Phone Dilarang Bawa Ke Sekolah

dulu waktu aku sekolah sbp...aku asek marah dengan pihak pengurusan bile tak boleh bawak telepon...
tapi senyap2 aku seludup jew...muahahha...
ada la 3 kali juga hand set aku kena rampas...
menangis aku bile waktu cuti kat rumah aku tak boleh gune handset....
tu la gatal tangan sangat nak bawak...tapi aku bawak bukan nak kol awek tau..
tapi nak kol mak bapak aku...ko ingat murah ke telepon public tu??
sampai bile2 aku tak mo gune...letak 10 sen....tut..tut...
habis...mau tak pokai duit syiling aku...
hahhaaha....tapi sekarang sume tu dah jadi kenangan manis aku...
dan sekarang aku dah paham kenapa pihak kerajaan tak bagi pelajar bawak handset...
kowang tengok lah kat bawah ni ye...muahahahaha...


p/s....sekarang kowang dah paham kan....hahhaha



Comments
7 Comments

7 comments:

mimie said...

hahahaha lawak2 :D

mizzkechique said...

cekgu jadik gerun pulak...haha

Zura said...

huhu~~terkejut cikgu tu...

Liza @ Adzriel AB said...

makin samseng le anak murid..

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/handphone-kena-rampas.html

WakafKita11 said...

assalam,. nsib baik aq xbrmnt nk jd ckgu.. hehehe

siti hidayah said...

haha. terkejut cikgu tu. tak jadi nak terus kan niat. keh6

Cik Teddy Bear said...

sengalll... haha

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.