Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Friday, March 11, 2011

pENgUmUmaN pEMENanG tEKA-tEkUK

TAMAT
>>BAGI SESIAPA YANG TIDAK BAGI EMEL PADA PRINCE DALAM WAKTU YANG
DITETAPKAN,HADIAH KOWANG TELAH PRINCE SUMBANGKAN 
PADA PEMENANG LAIN..
MAAF YE..


9 MAC-12 MAC 

INI ADALAH STICKY POST
UNTUK ENTRY TERBARU SILA SCROLL KE BAWAH

assalamualaikum,
prince nak mintak maap banyak2 sebab terpaksa menghabiskan contest ini dengan lebih awal
sebab???
ramai blogger kata teka-teki ni susah..
so prince tak nak serabutkan otak kowang lagi..
kowang tak percaya??
cube tgok kat comment box tu...


k..mesti kowang tak sabar2 kan nak tahu sape yang super genius dapat jawab semua soalan tu kan..
ni jawapan die..
tapi sebelum tu,pemenang die bukan prince yang pilih tau,
tapi owang yang bagi prince teka-teki ni..
so,skema permarkahan ada pada tangan die..hehhhehee
berdoa la kowang termasuk sekali ye..

JAWAPAN

1. MASUK SURAT KHABAR,BERITA ,ETC

2.  LILIN HARI JADI

3. HINGUS
4. MICHAEL JACKSON

5. PRAMUGARI TU KENA RABA,SO DIE SALAH PAHAM PADA USTAZ TU
SEBAB USTAZ TU SOWANG JE LELAKI,YANG LAIN PEREMPUAN


{SOALAN SPESEL}

 #TANAM POKOK KELAPA DALAM BENTUK BINTANG

------------------------------------------------------------------------------------

k sape rase jawapan die betul??
angkat tangan macam saya{hehehehehhehhe}

CONGRATULATIONS 


 
SOALAN SPESEL






prince nak ucapkan tahniah pada para pemenang ye...
nanty jangan lupe anta emel pada prince..
beritahu kowang nk topup ke hape..

ingat bile sticky post ni tamat tapi kowang tak anta emel kat prince..
prince tarik hadiah kowang dan bagi pada owang lain ye..

--------------------------------------------------------------------------------------------
pesanan dari membe prince empunye teka-teki..

JANGAN BUAT MACAM NI

kowang rase jawapan ni memuaskan tak???
ni komen kawan prince la..
die kate jawapan cmni tak boleh detrima..
tak lengkap..
kowang jangan marah prince lak..
die yang sponsor semua ni.

BUAT MACAM INI
  
 
hahahhahahha...die kate yang ni baru bagus..
siap bagi explanation lagi..
baru semua orang puas hati kalu die menang pon..
k..tahniah tau...
jangan lupe belanja prince ye..
hehhhheehhe


Comments
12 Comments

12 comments:

kakngah said...

wa angkat tgn tinggi2 ni bro!

Fadzillah Kamarudin said...

alhamdulillah...

err...
mana email address??

Fadzillah Kamarudin said...

saya dah email...

GadiSQaMp0nK said...

hahhah..malunya...

pape pun wawa nak topup keh...mane email??

||aLeaSaRa|| said...

huwaa....nanti ada teka teki baru nak join tau!

cik pulau said...

laaaa.. boleh jawab satu2 ke.. ingat kena jawab kasi betol semua.. adoii... salah paham la ni..
kalau tahu da anta awal2 lagi.. nanti buat la lagi.. cik pulau nk join... ^^,

Hanim Nordin said...

waaa. baru nak join. T.T

xcyber said...

jawapan lain smua betul and no 5 tu pun betul tp lupa letak kena raba..x pe la kan contest kat blog ni bnyak kerenahnyer..lain kali beritahu kat syarat2 letak detail!!!

Nabila Husna said...

da tamat ke tarikh hantar emel . alah . masa tu fiqa ada kat hospital . x aciiiiiiiiii !!!

sYaFiQa SaKuRa said...

tersalah guna acc lain . yg nabilah husna tu acc private xpi da tersalah guna da . back to the business . cabutan ape erk ?

shahjiehan said...

alamak!! x gtau ponyg shah menang!~ waaaaa

shahjiehan said...

xdapt lagi hadiahnye~

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.