Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, March 19, 2011

aTuk nAK tOLonG pROmoTe bLOg prINCe

Assalamualaikum..
hari ini Prince nak tebalkan muka sikit boleh??
nak mintak tolong atuk promote blog PRINCE yang buruk ni..
yela newbiee la katakan..
blogger lain dah berlari ,Prince sorang jew yang baru nak belajar merangkak..
sebab tu kena mintak tolong atuk ni..
die baik hati nak tolong..Prince pun sambar je la peluang tu..
kowang nak join jugak??
ni link ATUK tu..jangan goda die bagi yang perempuan..
sebab die dah ada isteri...
nanti mengamuk lak nenek..:)

kepada semua member2 Prince...
prince nak bagi satu pantun pada kowang ye...
sape dapat beli dengan pantun yang sedap didengar..
Prince akan promote blog die lak..
tu pun kalau kowang sudi la...

mandi bunga penambah kasih,
bunga dipetik pelbagai warna,
hajat hati ingin berkasih,
berkasih dengan si puteri raja.


haha..
beli jangan tak beli...
terhad tau tawaran nie...


lau kowang sudi..klik la sini...


Comments
9 Comments

9 comments:

Rafi Nilhan said...

makan nasik campor cili,
cili dibeli di kedai pak icit
kalo nak pantun dibeli,
kene la jual murah sikit..

kasi less sikit bro..pokai nih..haha

pRiNCe said...

hhahaha..bnyak la ko...
pantun punye la senang...:)
ok pe pntun ko tu..

AiMaN said...

mekasih join..atok akan start promote mulai esok..

entry cucu adalah yang pertama, jadi..entry cucu adalah entry pertama yang akan kuar bg segmen ni..

Tasha said...

rajinnya atok~

cahaya mata said...

as salam..thankz sbb sudi jenguk blog kite..amboi2, konon kate newbie and blog buruk..saje jela tu merendah diri..btw, ni kali kedua kite jenguk blog ni taw n siap da follow pun..n awk pon da 2x suruh kite jenguk blog ni..hehe..

AiMaN said...

tq join..atok dah promote blog prince dientry ni

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/03/blog-prince-pembuka-segmen.html

kalau ada yang silap atau perlu dibaiki bagtaw ye..

maaf atas kekurangan..

wana_wani said...

banyak sungguh bunga ditaman
dipetik untuk siputeri raja
kalau hajat ingin berteman
sianak raja kenalah kuat berkerja..


jwap princ...cehwahhhhhhh

pRiNCe said...

wana_wani...sungguh indah...
heheehehe...:)

Zue Cancer said...

buah mangga buah betik
betik dimakan dengan tangan
sanggupkah tuan putera
memetik bunga larangan?

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.