Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Saturday, November 26, 2011

Gambar Yang Boleh Buat Korang Gelak ( 16 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Betapa Pentingnya Senyum Dalam Gambar

Cheeze!! senyum lah ! alahai abam itam dekat bawah ni ,tak nampak muka you langsung! Cuba korang tengok !Lolz XD

Memang senyum main peranan dalm gambar ,kalau macam abam hitam atas ni ,if dia tak seyum,serius aku tak perasan . HAHA.Senyumlah Selalu okey.


Comments
1 Comments

1 comments:

wan_cikgumuzik said...

wuyooooo..!! black and white..!!!

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.