Blog ini ditubuhkan oleh seorang remaja yang ingin mencari identiti zaman keremajaannya.Pelbagai info menarik yang anda boleh cari di dalam blog ini..

Tuesday, October 18, 2011

Realiti Kehidupan | Berak Sambil Chatting Dengan Kekasih

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Aku suka gambar ni...Dia membuktikan bahwa kekasih dia lebih penting dari berak...Sebab ape,sebab die sanggup chatting dengan kekasih die walaupun tengah syok berak..Haha..Kekasih die mesti happy dapat pasangan yang romantik macam ni.Tapi yang aku pelik..tak meletop ke netbook tu kena air jamban tempat die berak tu..hahaha....>_<....



Ada sesape nak cuba tak ? Inilah yang dikatakan romantik...Hahaha...:)

Comments
1 Comments

1 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

eiii...tak lalu kalau akak la makwe tu.

 
Copyright (c) 2011 Dunia Seorang Remaja. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.